torek, 17. maj 2016

Mavrično z distressi in BONBONČEK za mojih 100 objav

Ko sem ugotovila, da še nisem zamudila izziva pri Vladki in Tini, kjer želita nekaj mavričnega, ko sem videla, da imajo dekleta v Craft-alnici izziv  uporabo distress ink blazinic in ko sem ugotovila, da bo to  moja stota objava, sem si rekla, da moram svojo okroglo številko proslaviti mavrično:).

Pred objavo pa vam bi rada najprej pokazala, v kakšno lepo jutro, ki ne vem, ali je pomladno ali zimsko, sem se zbudila:)  To je pogled z okna spalnice in namesto narcis ali ključavnic, kot jim pravimo pri nas, je vrhove pobelil sneg. 

                                        In sedaj zares:), vračam se k mavrični objavi.
Veliko navdušenje, tako na hitro ugotovitev, da je pa to povsem enostavno, ampak.... ?
Spomnila sem se na Tinino  "zimsko delavnico", kjer smo sestavljali ozadje z narezanimi
trakovi. Zato sem se odločila, da svojo "mavrico" naredim na isti način .  Na predhodno barvane trakove  z distress ink blazinicami, sem z VersaMark blazinico odtisnila meni ljubo štampiljko cvetoči travnik, proizvajalca Hero arts,  posula z belim prahom in toplotno  embosirala. Trakove sem nato prilepila na pravokotnik s šivi, vse skupaj pa na osnovo. Seveda na tako pisanem travniku metulj ne sme manjkati in napis "Pobarvaj svoje življenje mavrično" lepo zaključi mavrično zgodbo. 




Dodala sem še pesem o mavrici, avtorice   ANDREJE ŽEBELA-  ZUDV Dornava

BOSA BI TEKLA
PO OZKIH STEZICAH
IN TRGALA ROSNE ZELENE TRAVE.
LOVILA BI METULJE
IN GLEDALA ČEBELE, KAKO NABIRAJO MED
IN VENČEK BI SPLETLA IZ BELIH MARJETK.


BOSA BI PLESALA
MED VISOKIMI SMREKAMI
IN V OBJEMU VETRA POSUŠILA GOZDNI SMEH.
PELA BI S PTICAMI V KROŠNJAH DREVES
IN OBČUDOVALA NJIH SVOBODNI LET.

BOSA BI TEKLA
PO PRAŠNATIH POTEH,
TJA DO PISANE MAVRICE,
KJER SE JE NEKOČ DOTIKALA SMREK.
ZAPELA BI PESEM O RAZIGRANEM OTROŠTVU
IN O VETRU, KI ME JE BOŽAL PO LASEH.

BOSA BI TEKLA NAZAJ,
PO STRMIH POTEH,
TJA DALEČ,DALEČ
V OTROŠKI SVET.


Kot sem napisala v uvodu, je to moja 100 objava. Pridelala sem jih v 2 letih. Bilo bi jih veliko več, če ne bil to težji del ustvarjanja, zato sem ponosna tudi na to. Še enkrat bi se ob tej priložnosti zahvalila Maji, ki mi je stala ob strani, me vspodbujala in mi prve objave 
(dokler se počasi nisem naučila) tudi prijavljala na izzive. 

Ob tej priliki sem pripravila majhen bonbonček, za katerega se boste potegovale vse, ki boste pod mojo objavo pustile svoj komentar. Žrebala bom 24.5. Takrat bom v Ljubljani pri vnukinji in bom to nalogo prepustila njej. Žreb bom objavila 25.5.
 - ko ne bom več v Ljubljani:))






Drage moje, danes je moja objava malce "raztegnjena", ampak ko sem imela
 pa toliko za povedat:)))
Hvala, ker ste prebrale do konca:))))


- ker sem si pričarala mavrico, izdelek prijavljam na izziv - ko me inspirira #48 pri Tini in   Vladki.
- zaradi uporabljenih izdelkov Najlepšega para izdelek  lepim tudi v
galerijo za mesec Maj 2016
- zaradi uporabljenih distress ink blazinic: peeled paint, pine needles, tumbled glass, barn door, mustard seed in seedless preserves pa voščilnico prijavljam tudi v Craft-alnico na njihov izziv #160


Hvala, ker si obiskala moj cvetoči travnik,

lep pozdrav,
Andreja  




30 komentarjev:

  1. Draga Andreja, čudovito mavrično voščilnico si nam pokazala in tudi prelepo sončno fotografijo pobeljenih vrhov. Naj ti ob tej priliki čestitam za vseh 100 objav. Že kar nekaj časa te spremljam in prav vsake tvoje objave se razveselim in z veseljem pokukam k tebi po kakšno novo idejo. Želim ti še veliko 100-tk in hvala ker pokukaš tudi v moj kotiček in pustiš svoj komentar. Veliko sončka v srcu še naprej :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga Andreja, čestitke za tvojih prvih 100 objav in vse čudovite izdelke, ki so zacveteli na tvojem travniku. :-) Pri tebi je vedno zelo lepo. :-)) Hvala tudi, ker sta nas z Majo priklicali v Ljubljano na nepozabno druženje. Uživaj v ustvarjanju, v tvojem koščki raja s pogledom na vršace in v našem virtualnem druženju. :-))
    Z veseljem se postavljam v vrsto za sladek bonbonček. :-)
    Ijoj, tako me je odneslo, da bi skoraj pozabila povedati, kako zelo mi je všeč tvoja mavrična voščilnica. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Najprej pohvala za tvojo mavrično lepotičko.
    Potem pa seveda čestitke z prvi jubilej pri objavah.
    In hvala Maji, ki ti je tolikšna opora in pomoč.
    Super sta obe in sem res vesela, da sem vaju spoznala.
    Ustvarjaj še naprej in nas razveseljuj s svojimi objavami.
    BTW... Če si boš pa slučajno vseeno zaželela preizkusit tisto šablono božička, pa me le pocukaj za rokav... hihi... nisem si mogla pomagat ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kakšen čudovit pogled imaš iz svojega doma! Srce ti lahko zaigra vsakokrat, ko se zagledaš v čudovito naravo.
    Mavrična voščilnica je čudovita. Zelo lepo pride s temi trakovi. In pesem se zelo lepo poda k njej.
    Oooo, čestitam za 100 objav in vse lepo, kar si nam pokazala. Naj jih bo še več 100.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako lepo, začela s krasno trak mavrico, končala z mavričnim bonbončkom. Najprej čestitke.....tudi za 100 objav ampak tale pogled skozi spalnično okno me je začaral....še kako dobro drži, da bolj si star, bolj si želiš malo "duševnega" miru.
    Ja, zdaj pa res čestitke za mavričnih ali pa pravljičnih 100 objav...Veseli me, da me je firbčnost brskanja po blogih pripeljalo tudi na tvoj travnik, ki ni nikoli pokošen in prav je tako....naj raste, naj sveti. Rada se vračam k tebi (čeprav se na pravi travnik z visoko travo in rožicami ne bi, ker se bojim kač kot hudič križa).
    Sedaj pa moje želje 2x....srečanje s tabo še v živo in še nekaj, kar je prošnja za vse....naj hudiča že ena razloži tudi nam "penzionistkam", kako se naloži "stric" žrebalnik RANDOM
    Lepo bodi, hvala ker se lahko prfočkam in lepo ustvarjaj še naprej. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upsi....Saj bi bilo lepo, da bi na travniku tudi svetilo, mislila pa sem, da cveti.

      Izbriši
    2. Ojla Mojca, hvala za tvoj komentar in: 1. upam, da se nama izpolni želja - srečanje v živo:), 2. upam, da nama penzionistkama razložijo žrebalnik RANDOM, 3. tudi sveti se lahko - na kresno noč, ko bodo kresničke prižgale svoje lučke. No vidiš, da se nisi zmotila. Pozdravček<3

      Izbriši
  6. Draga moja Andreja, tale voščilnica pa naravnost izžareva tebe, saj si ti eno samo veselje, kot so mavrične barve in cvetoči travnik je tvoj zasščitni znak. Prekrasno in takšen je tudi pogled pri vas v naravo. Čestitke za 100-ko in na še veliko le-teh :) Hvala, da si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke za 100-tko. Belo na mavričnem ozadju je super ideja.

    Ja, včasih je objaviti res težji del naloge :o) Sama včasih strmim v ekran, fotke so že pripravljene, besed pa ni.
    Hvala, da me prideš obiskat na Drobtinice.

    Vse lepo še naprej..

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga Andreja, s prelepo mavrično voščilnico si zaobjela prvih 100 objav. Čestitam.
    Pogled z vašega okna je naravnost fantastičen. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Lepa mavrična voščilnica je nastala, pravšnja za 100-ko! Čestitam in naj jih bo še mnogo na tvojem cvetočem travniku! Lp, Nataša

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasen mavričen cvetoči travnik si naredila. Čestitke tudi z moje strani za res lepo okroglo število objav. Z veseljem obiščem tvoj travnik in se že veselim vseh objav v prihodnje.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tudi z moje strani čestitke za 100tko. Zdaj si že veteranka in vesela sem, da sem te spoznala tudi v živo, ne samo preko bloga. Veselo ustvarjanje še naprej in se vidimo (slej kot prej).
    p.s. Skoraj bi pozabila pohvalit tudi tvojo mavrico. Jaz imam svojo na mizi in sem seveda zamudila izziv pri Tini in Vladki ;-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Andreja, iskrene čestitke za 100 objav! Kako fajn, da si se z Majino pomočjo lotila tega izziva objavljanj :) Zdaj ti gre super in res bi bilo škoda, da ne bi pokazala svojih svetlih voščilnic. Tudi ta je ena izmed njih, vesela in pisana, meni je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitke za 100tko ;) Sem vesela, da si se podala v bloganje in sva se na tak način spoznali. Lepo je na tvojem cvetočem travniku, kjer vedno nastajajo takšne lušne čestitke, kot je ta z mavrico.
    Še na mnoge stotice!

    OdgovoriIzbriši
  14. ooo, kakšno krasno mavrico si pričarala, super postavitev!
    in pa čestitke, bravo, bravo za 100-to objavo - vidiš, kaj vse novega se naučiš z bloganjem, super!
    hvala tudi za organizacijo krasnega ustvarjalnega srečanja!
    želim ti še veliko ustvarjalne energije ter vztrajnosti pri objavljanju, pa tudi tvojega sončnega pozivnega razmišljanja, tvoji komentarji vedno pobožajo.

    OdgovoriIzbriši
  15. Tvoja voščilnica je en pravi cvetoči travnik ... všečna zelo :D Čestitke za 100.to objavo še na novih vsaj10x toliko ;)

    OdgovoriIzbriši
  16. Draga Andreja, krasen mavričen cvetoči travnik si pričarala.
    Zelo lepe distress blazinie si uporabila in vse skupaj izpade krasno in tako tvoje. Prosim te da objavi dodašše seznamček blazinic, ker smo tako zapisale v navodila.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    Sedaj pa še čestitke za 1oo-to objavo, naslednjih sto bo že lažje zapisat. Rada pokukam k tebi,ker je vedno tako lepo cvetoče in razigrano in zato, ker saj veš babice držimo supaj ;).

    OdgovoriIzbriši
  17. Andreja, čestitko si super sestavila. Zelo je lepa. Lepo si jo pospremila s Pesmijo o mavrici. No, in seveda vse čestitke za tvojo okroglo objavo pa še veliko ustvarjalnih navdihov ti želim. Upam, da se kmalu še kaj vidimo...lepo te je bilo spoznati.

    OdgovoriIzbriši
  18. Draga Andreja, čestitke za tvojih sončnih 100 objav...hvala ker med nas seješ pozitivno energijo in dobro voljo v obliki tvojih čudovitih izdelkov....kot je tudi tale mavrična voščilnica-odlična!

    OdgovoriIzbriši

  19. Najprej čestitke za 100-to objavo....šele tako človek vidi kako čas prehitro beži.
    Izdelala si zelo lepo in zanimivo voščilnico z močnim posvetilom.res si moramo življenje obarvati bolj mavrično. Hvala, da se igraš z nami pri Craft-alnici. Lp Neva

    OdgovoriIzbriši
  20. Draga Andreja, naj ti najprej še tu povem, da sem zelo vesela, da sva se spoznali, rada pridem pogledat na tvoj cvetoči travnik. Pa vidim, da imaš ti tudi prekrasen razgled. Čestitke za tvojih 100 objav, tako lepo se je družiti po blogih in si ogledati vse te mojstrovine. Mavrična voščilnica je enkratna, polna energije in hkrati nežna s svojimi embosiranimi cvetovi. Želim ti še veliko objav in veselja v ustvarjanju. Lp Z.

    OdgovoriIzbriši
  21. Waw kaki razgled, prečudovit ravno tako kot voščilnica :) ter čestitke za 100 objav :) Lp Lea

    OdgovoriIzbriši
  22. Čudovita mavrična voščilnica, ki izžareva veliko pozitivne energije.
    Čestitke za prvih 100 objav. Želim ti še veliko ustvarjalnih idej in veselja ob ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  23. Draga Andreja, ker te spremljam čisto od začetka, zelo dobro vem, koliko si se naučila in kakšen napredek si dosegla v tem času. Tvoji izdelki so svetovni, ljudem pričarajo nasmeh na obraz in celo prinesejo zdravje, tako kot recimo ravno tale mavrična voščilnica ;) Kako sem vesela, da sem tvoja prijateljica!!! Iskrene čestitke za sto objav, naj jih bo še veliko... malo se boš pomatrala s pisanjem, pa bo šlo ;) Navijam zate, saj veš :)))
    Velik objem ti pošiljam v Ljubljano :) Maja

    OdgovoriIzbriši
  24. Draga Andreja! Hvala za cvetoči travnik skozi katerega sem danes tekla bosa - kako čudovita 100 objava! Cestitam iz vsega srca in ti/si želim še velikooooo objav, ki bodo lepšale trenutke vsem nam, potem, ko bodo polepšale tvoje minute, urice dni... Ti si ustvarjalka, ki tako veliko daješ - z ustvarjanjem in prijaznimi besedami, ki božajo, spodbujajo, dajejo navdih. Vesela sem, ker sva se srečali in zdaj stopava skupaj... Naj tvoja mavrica še naprej žari, metulj pa prinaša srečo in ustvarjalni nemir! Prijazen pozdravček iz mojega hribčka, Majda

    OdgovoriIzbriši
  25. Draga Andreja. Ta objava je naravnost čudovita. Najprej prekrasna mavrična voščilnica, pa sanjski pogled skozi tvoje okno. Potem pa še sladek bombonček.
    Čestitke za tvojih prvih 100 objav in naj jih bo še veliko.
    Lp, Valerija

    OdgovoriIzbriši
  26. Zelo lepa voščilnica :-)) Krasno si uporabila Distresse.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!
    Sem pa opazila, ker sem se obirala s komentiranjem, da se zamudila bonbonček, ampak čestitke ti pa lahko vseeno zaželim, kajne. Čestitke za 100tko.

    OdgovoriIzbriši
  27. Čestitke draga Andreja!! Krasno si se poigrala z Distressi, hvala, ker to lepotičko deliš z nami v CRAFT-alnici, lp, T

    OdgovoriIzbriši
  28. Čudovita mavrična voščilnica!

    pozdravček,
    Aleksandra

    OdgovoriIzbriši